teatre_borges_blanques_noticies

29 Apr GUANYADORS DEL CONCURS PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UN TEATRE POLIVALENT A LES BORGES BLANQUES

DFT Arquitectes han guanyat el concurs per a la construcció d’un nou Teatre Polivalent a Les Borges Blanques.

El nou equipament social i cultural aporta valor al seu entorn  i  crea un entorn verd amb els quatre arbres de l’amor (cercis siliquastrum) arrenglerats a l’inici del  Carrer Les Borges del Camp.   Els dos grans garrofers (ceratonia siliqua), el de l’Atri i el de l’Àgora, les dues referències exteriors del vestíbul-foyer.   Els bedolls en grup a l’ombra (betula pendula), rere l’Àgora, arrecerats del bat del sol a fons de la nova Plaça del Teatre. Els quatre nuclis verds amb grans escocells fan de l’entorn urbà un lloc més fresc, agradable i humà. Tres bandes, tres caixes obertes, tres cossos paral·lels endrecen el nou equipament cultural