DFT arquitectes és la confluència de Fabré & Torras (des de 1979) i Dilmé & Fabré (des de 1988). En aquesta empresa renovada, a partir de 2012, els quatre arquitectes fundadors -Lluís Dilmé, Xavier Fabré, Mercè Torras i Jordi Fabré- hem reunit, per un costat, una sòlida experiència en l’Arquitectura per a la música i les arts escèniques –òperes, teatres i auditoris- així com en la intervenció i la restauració del Patrimoni Arquitectònic i, per l’altre costat, una destacada activitat professional centrada en l’Arquitectura Institucional: Universitària, Judicial, Penitencial i per al Transport.

Oferim un servei integral, des dels estudis inicials i els dissenys preliminars fins el projecte executiu i la direcció de l’obra. Assessorem als nostres clients, ja siguin del sector públic o de l’àmbit privat i fem de les seves necessitats la base del nostre procés creatiu. Dilmé Fabré Torras i associats SLP aporta sempre la millor resposta i la solució més adequada a la demanda del client.

Treballem en la relació que s’estableix entre les persones i l’espai on es desenvolupen les seves vides perquè això ens apassiona. L’Arquitectura és el motor de la nostra activitat creativa, intel·lectual i professional; és per això que ens hi dediquem des de fa tan de temps. La nostra és una tasca d’investigació,  innovació i renovació, permanent i constant, assentada en una experiència professional  de més de tres dècades.

Ens agrada l’Arquitectura!